MTB Dalešice - poslední informace před startem

30.08.2016 09:55

Vážení přátelé,

dovole pár více či méně důležitých informací před startem:

 

-          Závodíme už tuto sobotu!!!!!!! :)

-          Registrace poběží v sobotu od 9:00 klasicky na příjezdové cestě k pivovaru. MOC prosíme, přijďte se registrovat včas, abychom byli schopni dodržet časový harmonogram. Pokud plánujete příjezd v pátek a chcete si ušetřit nervy, tak bude možná registrace v hospodě od cca 19:00 do té doby, než půjdeme spát, což bude asi docela brzy :). Ti, co dostanou při registraci superextra J ITchampions&Friends triko (tedy prvních 150 přihlášených do systému, kteří uhradili startové) mají jasnou motivaci – velikosti se rozdávají systémem kdo dřív přijde, …

-          Jako vždy platí, že děti do 1m výšky papají a bumbají zdarma a váš doprovod si může koupit za 350 Kč vstupku do VIP zony.

-          Parkování – bude zajištěno kousek od pivovaru na oblíbeném místě, modří vědí :), pro ostatní budou samozřejmě připraveni regulovčíci, kteří vás k parkingu navedou. Prosíme o pochopení, že na příjezdové cestě k pivovaru nemůže parkovat fakt NIKDO, mimo časomíry a organizátorů.

-          Pokud jste postavili družstvo a budete se chtít zúčastnit odpoledního kritéria ITchampions&Friends promyslete kdo bude vaše družstvo reprezentovat, abyste to mohli nahlásit při registraci. Kritérium bude super show, jak pro závoďáky, tak pro diváky,  pojede se 10 kol v prostoru pivovaru a jeho zahrad!!!

-          Od cca 9:00 bude v pivovarské zahradě fungovat bike servis Harfasportu. Formát klasický – práce je pro vás zdarma, pokud budou potřeba nějaké díly, ty musíte uhradit na místě. Pokud víte, že budete potřebovat poladit bika, přijeďte raději s předstihem.

-          Od rána bude samozřejmě fungovat super ITCH pivovarský raut s řadou oblíbených dobrůtek a naší jubilejní ITCH desítkou. Ta poteče proudem až do pozdních hodin (letos i večer bez placení) a někdy po 18 si pochutnáme na škodováckém grilovaném prasátku :)

 

... jo - a bude samozřejmě krásně :)

 

Ahoj v sobotu,

 

Otta a Petr