Důležité informace před startem

21.07.2013 16:05

 

Termín startu se neúprosně blíží, všichni už máme určitě natrénováno (v tom vedru je to prostě pohodička :) ) a tak dovolte několik důležitých informací (pokud možno si je opravdu přečtěte):
  • prosíme, nenechávejte registraci na poslední chvíli. Ti, kteří se přihlásí do 16.8 budou mít opět své jméno vytištěné na startovním čísle, po tomto termínu to nebude možné. Přihlásit se můžete buď ON-LINE, nebo pošlete mail Petrovi (petr.samsuk@itchampions.cz ). Registrace na dětský závod dopoledne před startem na místě.
  • I pro letošní ročním bude možnost si otestovat kola – Specialized, Scott a nově i Author – opět zajišťují kamarádi z Harfasportu. Bude cca 20 testovacích biků, opět platí – kdo dřív přijde (resp ozve se mailem Ottovi – otta.matousek@itchampions.cz ), ten jede. Prosíme uveďtě vaši výšku a event preferenci co byste chtěli testnout. Budeme se snažit …
  • Plánek tratě – naleznete v archivu webu Dalešického pivovaru, - jede se totiž stejná trat jako vloni, ale POZOR – opačným směrem. Takže bude vše jinak :)
  • Ceny – i letos pojedeme o super věcné ceny – sporttestery Polar a navigace Garmin . Ceny budou nejen pro vítěze, čeká vás dalešická losovačka, v rámci které bude možné vyhrát jednu ze tří navigací Garmin.
  • I letos jsou pro vás připraveny dresy a kalhoty ve speciálním (moc pěkném!!) designu ITchampions. Objednávat je můžete přímo v eshopu výrobce – společnost LAWI. Po registraci nezapomeňte zadat do pole Firma u fakturační adresy text "ITchampions" - pak budete nakupovat za speciální ITCH ceny (platí jen pro "naše" věci, na ostatní máte 5% slevu). Pokud chcete mít oblečky již na závod, pošlete objednávku max do 9. 8. 2013. 
  • … A pokud hledáte dobré ubytování opravdu blízko u pivovaru, pak doporučujeme Sporthotel Hrotovice - https://www.hotel-hrotovice.cz, je to kousíček – asi 3-4 km.
 Pokud by vám náhodou nějaké informace chyběly, tak je najdete na našem webu, Facebooku a nebo – pošlete maila … :)
 
Věřte tomu, že i letos bude ITCH pecka u které nemůžete chybět, i kdybyste náááááhodou měli pocit, že nemáte na biku zrovna moc natrénováno. 
 
Moc se na vás těšíme,
 
Otta a Petr