ITchampions MTB 2015 - letní klasika se blíží

17.06.2015 16:12

Ahoj přátelé,

silniční cyklističtí profíci mají své Jarní klasiky, my máme pro změnu klasiku letní – ITchampions závody na horských kolech a ty se kvapem blíží! No a protože se těšíme, až se s vámi zase potkáme, tak si v předstihu dovolujeme základních informací:

  • základní informací je, že se vlastně nic nemění. Pojedeme opět v krásném okolí Dalešického pivovaru, startovné i poplatky za VIP catering zůstávají stejné, opět na vás čekají 2 tratě – cca 27 a 54 km ( to upřesníme), bude super catering, pivko, zábava, ….
  • On-line registrace funguje a najdete ji ZDE , pokud budete přihlašovat větší počet lidí, tak mailněte Petrovi a on vám pošle Excelovskou tabulku, bude to pro vás snazší.
  • To by ale byla si nuda, kdyby se na ITCH nic neměnilo, co?? :) To si pište, že byla, takže:
    • TERMÍN ZÁVODU JE SOBOTA 5. ZÁŘÍ 2015 – prosíme, zapište si to!!! Kdo přijede o týden dříve, protože tak to bylo v posledních letech vždycky, ten si nezazávodí :)
    • Pohled do občanských průkazů (nejen našich :( ) nás vede k zařazení kategorie MASTERS (u mužů i žen na dlouhé i krátké trati). Schválně, jestli uhádnete od kolika let? Ano, správně od 50.
    • Po loňském debaklu závodu dětí, které tam byly asi čtyři jsme se zatím rozhodli závod dětí nedělat. Pokud by vám chyběl a fakt jste přivezli víc dětí, budeme rádi a závod uděláme. Takže – prosím, dejte včas vědět (mailem) pokud byste měli zájem a kolik dětí přivezete
    • No a na konec jsme pro vás připravili SUPERPŘEKVÁPKO – to vám ale neprozradíme, abyste četli i další maily (nebude jich moc)

To je asi v kostce všechno důležité, trénujte a hlaste se, protože i letos bude ITchampions velká zábava a zážitek pro všechny zúčastněné!!

Mějte se krásně a zachovejte nám přízeň!!

 

Otta, Petr

… a tým partnerů bez kterých by to nešlo …

 

 AutoCont, Microsoft, Businesslease, CheckPoint, EXAC, Dalešický pivovar a naše rodiny a přátelé :)