10. (a poslední) ročník ITchampions MTB se blíží. Co na vás čeká?

15.06.2016 08:31

Všechno jednou končí a tomuto osudu neunikne ani ITchampions. Ano, je to tak, jubilejní 10. ročník MTB bude posledním, který společně absolvujeme.


A protože se také říká, že "nejlepší na konec", tak pro vás připravujeme opravdový festival bikingu a zábavy, který si prostě nemůžete nechat ujít. Organizujeme jej jen díky pomoci
kamarádů (partnerů) kterým fakt hrozně moc děkujeme!!! Co vás čeká?

       
- Jedeme 3. září 2016 klasicky v Dalešickém pivovaru 
- vě tratě 7 a 54 km a již oblíbené a zavedené kategorie včetně Masters a týmů na dlouhé trati

- Startovné a další poplatky jsou opět stejné jako vloni, registrovat se můžete jako vždy na ww.sportt.cz, pokud registrujete velký tým pošlete tabulku Petrovi

- Prvních 150 zaregistrovaných obdrží památečné funkční triko ITchampions&Friends z produkce špičkové české firmy LAWI (předáno bude osobně při registraci)

- Jubilejní ITchampions&Friends MTB kritérium jednotlivců na 10 km po
hlavním závodu
. Každý tým může nominovat jednoho člena, který pojede proti stopkám na trati 10km, která několikrát projede pivovarem - SUPER atmoška zajištěna!!!  
- Celodenní catering s nápoji je samozřejmostí, ale letos pro vás bude i po celý večer připravena "Bezedná desítka"- česky řečeno super Dalešické pivko poteče proudem!!

        
... a další překvápka - přece vám to nemůžeme říct všechno najednou :)


Přátelé, moc se na vás těšíme, natrénujte, nebo se na to prostě vybodněte a přesto přijeďte, protože 10. ročník ITchampions bude stát za to! A neprošvihněte to krásný triko :)


Otta a Petr